Solatube

solatube_hellend-dakDaglicht op elke plek onder het dak. Daar zorgt het Solatube® daglichtsysteem voor. De Solatube® vangt het buitenlicht op met een koepel en transporteert het daglicht via een reflecterende buis de gewenste ruimte in.

In platte en schuine daken, door een gevel of door de grond vindt het daglicht zijn weg. Het verlengen van de Solatubes tot wel 10 meter, nagenoeg zonder daglichtverlies, is geen probleem.

De hoogwaardige lichtkoepel met Raybender® 3000 techniek zorgt bij lage zonnestand voor een aanzienlijk hogere lichtopbrengst, terwijl rondom het middaguur overbelichting wordt voorkomen. Hierdoor heeft u een egalere lichtspreiding gedurende de dag.

De perfecte afdichting van de Solatubes zorgt voor zeer hoge isolatiewaardes waardoor er minder warmteverlies is in de winter en minder warmtetoename in de zomer.

Het daglichtsysteem is snel in te bouwen en is vervolgens onderhoudsarm. De Solatube® beschikt over verschillende accessoiremogelijkheden zoals de combinatie met een verlichtingsarmatuur voor ’s avonds, een daglichtdimmer of een ventilatie-unit.

Gegarandeerde kwaliteit

De ongeëvenaarde kwaliteit van de Solatube® daglichtsystemen is aangetoond door middel van tests uitgevoerd door Grontmij, TNO en Peutz. Alle technische specificaties zijn hiermee onderbouwd, zodat elk origineel Solatube® daglichtsysteem gegarandeerd presteert op het gebied van isolatie, lichtopbrengst en duurzaamheid.
Voor meer informatie: www.solatube.nl

Klik hier voor de brochure

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Wilbertoord

Weth. Lindersstraat 16
5455 GL Wilbertoord
Tel. 0485-478222
Fax 0485-478341
info@bommelbouwstoffen.com

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 07.00-17.30 uur
Zaterdag 08.00-13.00 uur

Social Media